Masvidal neix de la mà de 4 músics professionals amb ganes de ser creatius i sorgeix gràcies a la coincidència dels seus components a l’ESMUC.

Després de l’encàrrec de fer una cançó amb una temàtica concreta i vinculada a un disc anomenat “Sona Vilassar” (on participen artistes com Manu Guix i Judit Neddermann), el grup es consolida i emprèn un camí en comú per tal de crear, interpretar i gaudir de cançons originals cuinades amb molta calma i estima.

Tots els components tenen una llarga trajectòria i molta experiència en el món de la música que es posen al servei d’aquest nou projecte.

BATERIA

ALEIX BURGUÉS

Graduat a l’ESMUC en bateria, en l’àmbit de música moderna. Inicia el seu contacte amb la música als carrers, formant part de companyies com Brincadeira o l’Always Drinking Marching Band.

Aquestes experiències el porten a treballar en grans esdeveniments arreu del món: Espanya, el Regne Unit, Bèlgica, Noruega, Alemanya, Rússia i la Xina.

Treballa per a diversos artistes com a bateria de sessió, tant en directe com a l’estudi, i ha enregistrat una llarga llista de discs.

VEU I GUITARRA ELÈCTRICA

JOAN BARRANCA

Graduat a l’ESMUC en guitarra elèctrica, en l’àmbit de música moderna. També ha cursat estudis de Voice craft, cant modern, cant clàssic i composició.

Enginyer de so i propietari dels estudis GravityMusic. Ha gravat una cinquantena de discs com a intèrpret (cantant, fent cors, com a guitarrista o baxista) en discogràfiques com Vale Music, Picap i Universal Music, entre d’altres.

Ha compost bandes sonores per a pel·lícules, sèries, documentals, publicitat, etc. Ha treballat tant a nivell nacional com internacional i ha rebut diversos guardons com el Premi Octubre de la Generalitat de Catalunya o un Premi Oriana. A més, ha estat preseleccionat als Premis Goya.

Ha treballat com a músic de directe en una quarantena de formacions i amb diferents artistes, realitzant multitud d’actuacions i gires per tot el país.

BAIX

PEP PÉREZ

Comença a tocar el baix en grups locals als 11 anys i de forma autodidacta, enregistrant el seu primer disc als 15 anys amb el grup T.R.

Cursa estudis de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics de Barcelona. Ha treballat amb artistes de diferents àmbits com Joan Manuel Serrat, Bebo Valdés, Manu Dibango, Chano Domínguez, Vicente Amigo, Estrella Morente, Mayte Martín, La Barbería del Sur o Albert Pla, participant en nombrosos enregistraments i gires per tot el món. Ha participat en el rodatge de la película de Ventura Pons “El Gran Gato”. Ha participat en el rodatge de la pel·lícula “Iberia” de Carlos Saura. Ha rebut el Premi de l’Associació de Músics de Jazz al millor baixista en cinc ocasions. També ha viatjat diverses vegades al Japó per acompanyar a Shoji Kojima.

Actualment és professor de l’ESMUC.

 

Formulari de contacte

9 + 5 =