MASVIDAL ESTRENA

“REBEL”

El disc inclou 10 noves cançons plenes del so pop/rock que caracteritza la banda liderada pel músic i productor, Joan Barranca. Diferents temàtiques que abracen des d’històries quotidianes i moments vitals, un recull en el qual tots ens podem sentir identificats. “Rebel” és un treball narratiu i musical ple de matisos, on la força i l’elegància es mesclen en un equilibri perfecte.

Masvidal, una formació amb músics de reconegut prestigi

Masvidal és una formació que pren força en un entorn on la música esdevé el fil conductor de tot: l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) d’on alguns n’eren alumnes i d’altres professors. Allà, compartint hores de classes, assaigs i cafès, es forgen vincles entre els seus components que els portaran a voler tastar l’experiència de fer quelcom plegats.

Masvidal és un projecte nou, però no per això novell, ja que la trajectòria musical dels seus components per separat és llarga, diversa i plena de noms i formacions conegudes. Han acompanyat gires o concerts puntuals a través de la geografia nacional i internacional.

Joan Barranca és el cor de Masvidal, l’artífex de les lletres, les músiques i també de la gravació i mescla dels discs al seu estudi GravityMusic. Amb un directe potent i contundent Masvidal es reivindica com el nou exponent del Rock català. Masvidal és força i sensibilitat conduïdes amb talent i en un projecte que no té edat.

Discografia

El teu cor salvatge

Single 2023

Rebel

Disc 2023

Hot Dog Rock

Single 2023

Des del fosc

Single 2022

La llum d’estiu

Single 2022

Lliure

Disc 2019

Formulari de contacte

9 + 12 =