Des de Masvidal et demanem la teva complicitat

Et proposem diferents intercanvis per tal d’ajudar-nos a minimitzar el temps de producció del disc. Amb la teva aportació ens fas la confiança per poder enllestir un treball que de forma molt sincera hem fet per poder-lo compartir amb tu.
Nosaltres som els primers en apostar pel projecte perquè creiem fermament en el retorn del rock en català actualitzat, i ho hem fet des del finançament personal (no hem rebut cap ajuda), però per culpa de la Covid no hem obtingut cap retorn de la inversió del primer disc i enllestir aquest segon ja se’ns fa difícil.

Aquest disc es porta gestant des de fa 9 mesos i, de fet, ja està enllestit, però ens manca el procés final que és el mastering. En aquesta darrera etapa el mastering és decisiu per obtenir una excel·lent qualitat sonora. Per tot això us volem implicar en la nostra aventura musical oferint-vos una pre compra del disc així com diferents opcions per poder-nos ajudar a finançar una part d’aquest procés.

Us volem donar les gràcies per avançat.
Salut.

10€ = Invitacions dobles pel concert

Rebràs dos invitacions pel concert de presentació del nou disc per tal que puguis gaudir del concert amb bona companyia!

15€ = El nou disc

Obtindràs el nou disc en format CD signat. T’ho farem arribar per correu allà on ens indiquis.

25€ = Disc "Lliure" i el nou disc en format CD

Obtindràs el disc «Lliure» i el nou disc en format CD. T’ho farem arribar per correu allà on ens indiquis un cop surti a la venda el nou disc.

35€ = Disc Lliure + Nou Disc + una invitació doble

Obtindràs el disc «Lliure» i el nou disc en format CD. T’ho farem arribar per correu allà on ens indiquis un cop surti a la venda el nou disc. També tindràs una invitació doble pel concert de presentació del nou disc.

50€ = Disc Lliure + Nou Disc + samarreta

Obtindràs el disc «Lliure» i el nou disc en format CD. T’ho farem arribar per correu allà on ens indiquis un cop surti a la venda el nou disc. També tindràs una invitació doble pel concert de presentació del nou disc i una samarreta “Lliure” de Masvidal.

150€ = Escolta privada + Disc Lliure + Nou Disc

Podràs fer una escola privada del disc abans de la sortida del mateix a l’estudi on s’ha gravat amb explicacions del procés i obtindràs el disc «Lliure» i el nou disc en format CD. T’ho farem arribar per correu allà on ens indiquis un cop surti a la venda el nou disc. També tindràs una invitació doble pel concert de presentació del nou disc.

350€ = Concert privat

Concert privat de 45 min en format acústic.

Videoclips de Masvidal

Descobreix el disc

Lliure

Cançons que et parlen, que et remouen, que t’emocionen amb estils que van des del #funky al #rock o al pop passant pel #blues i el #country o per #balades a les que no estem acostumats. Un disc per a tothom però sobretot per aquells i aquelles que tinguin ganes de gaudir escoltant bons músics, bones lletres i bones cançons.

1 Comentario

  1. Raimon

    Sou genials, dels millors grups catalans que existeixen!

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Formulari de contacte

15 + 6 =